Blog

Ofis Koltuğu Ve Oturma Grubu Alırken Dikkat Edin!

sakarya-ofis-bekleme-oturma-gruplari-1

Ofis Koltuğu Ve Oturma Grubu Alırken Dikkat Edin

Ofis koltuğu ve oturma grubu alırken dikkat edin,  eğer eşyalarınızın değiştirme zamanı geldi ve bu değişime koltuklarınızdan başlamak istiyorsanız mutlaka mobilya almadan önce bu konu da dikkat edip profösyonel kişilerden almayı unutmayınız.

 

sakarya ofis koltukları

sakarya ofis koltukları

Şimdi sizlere hem uygun fiyatlarda hem kaliteli şekilde koltuk takımları, ofis koltuğu nasıl alınır bu konu hakkında bilgiler paylaşmak istiyorum.

Yeni koltuk takımı alırken ağacının sağlamlığı, boyutları, döşemesinin rengi, deseni, işlevselliği ve de fiyatı önemlidir. Çok ucuz olup hem kullanışsız hemde çabuk yırtılan ürün alıp kandırılmak var ancak şu bi gerçek  çok güzel olup fahiş fiyatlara mobilya almak mümkün.

Öncelikle odanın şekli ve işlevselliğini düşünerek hangi ölçülerde ve şekilde bir mobilyaya ihtiyacınız olduğuna karar verin.

Küçük salonlar köşe koltuklar ile daha büyük ve ferah görünür, ofis için aldığımız ürünlerde’de köşe koltukları tercih edebiliriz. Büyük salonlar için büyük köşe koltukları tercih edilebileceği gibi iki üçlü iki tekli modeli de tercih edilebilir. Dümdüz koltukları fantazi yastıklar ile klasik, spor rengarenk kumaşlardan yapılmış yastıklarla sevimli göstermek mümkündür.

Oturma odalarında genellikle desenli ya da flu renklerde koltuklar seçilmelidir. Salonlarda ise koyu renkler özellikle bordo, yeşil, mürdüm, ebru, bej ve kahve tonları kullanılmalıdır. Amaç mekana daha seçkin bir hava yansıtmaktır.

Kumuş Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Kumaş seçimi önemlidir; leke tutmayan, silinebilen, terletmeyen yumuşak dokulu kumaşları tercih etmeliyiz. Salonlarımızda kadife, sonil, teflonlu kumaşlar tercih edilmelidir. mağazamızda bulunan binlerce seçenek arasından biri sizin isteklerinize mutlaka cevap verecektir.

Proffice Mobilya, bünyesinde bulundurduğu ürün ve hizmet portföyü ile iş yaşamınızda çözüm ortağınız olmaktadır.

Proffice Mobilya markası, ofis mobilyası gruplarını tek bir marka altında toplayarak iş alanlarınızı donatırken; Waggio da ofis bölme sistemleri ile şık ve profesyonel projeler üretmektedir.

İş yeriniz için, mobilya, dekorasyon ve inşaat-tadilat konularında tüm işleri üstlenebilecek olan ekibimiz gerektiğinde sizin için; ürünleri tasarlar, sunar, yola çıkarır ve teslim eder. Satış sonrası hizmetleriyle de memnuniyetinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir